Furaciosii de la news365.ro


News365.ro este un site care se autodefineste agentia de stiri a oamenilor de afaceri.

O agentie care FURA in cel mainesimtit mod articolele de pe site-uri. Nesimtitii fura pana si editorialele sau poll-urile.

Ce e mai naspa e ca site-ul e inregistrat de o firma din Cipru:

domain-name: news365.ro
description: Renalo Investments Limited
description: Perdika 7, Strovolos, P.C. 2057
description: Nicosia
description: CY
description: Postal Code: 2057
description: Phone: +4021-2095342
description: Email: office@activesoft.ro
description: Registration/ID Number:
description: Fiscal Code: 158720
admin-contact: JS93-ROTLD
technical-contact: CR521-ROTLD
zone-contact: CR521-ROTLD
billing-contact: SL129-ROTLD
nameserver: ns1.activesoft.ro 194.88.148.1
nameserver: ns2.activesoft.ro 89.37.123.3
info: Registered via gazduireweb
info: object maintained by ro.rnc local registry
notify: domain-admin@listserv.rnc.ro
object-maintained-by: ROTLD-MNT
updated: domain-admin@listserv.rnc.ro 20060601
updated: ionut@rotld.ro 20060601
updated: dan@rotld.ro 20061002
updated: dan@rotld.ro 20061006
source: ROTLD
application-date: 20060531
domain-status: active
registration-date: 20060601

E naspa pentru ca nu-mi vine in minte nici o modalitate practica de a-i face sa inceteze magaria.

Ce ma mai consoleaza e ca, cu toata furaciunea lor, nu au mai mult de 2000 de unici in medie pe zi.

Alte titluri:

  1. Google.com vs Gugle.ro
  2. Scam romanesc cu Google Adwords
  3. Scam de la Banca Transilvania

Te poti abona la feed-ul RSS

Comentarii: 8 comentarii pana acum

Toate campurile marcate REQ trebuie completate

1,154 Views
  • moxxx
    February 24th, 2007 at 2:55 pm

    zzzzzzdrenteeeeeeeee

  • Marius
    February 24th, 2007 at 6:48 pm

    Site-ul este in custodia ActiveSoft.
    Vezi http://www.activesoft.ro
    Este un obicei foarte practic in aceasta firma, de a copia, nu numai stirile, ci si site-urile.

  • mishu
    February 24th, 2007 at 10:47 pm

    Copierea e obiectul principal de activitate al Active Soft. Am cateva exemple clare, dar nu le mai spun ca n-are rost sa le fac reclama. Printre obiceiurile lor mai se afla si inregistrarea de domenii .ro ale unor site-uri celebre in lume, sau inregistrarea unor nume de domenii asemanatoare cu cele ale unor site-uri bune din .ro. Cred ca ii asteapta niste procese, dar deocamdata se pare ca le merge bine cu copiatul. Sa vedem pana cand.

  • razvan.bibire
    February 24th, 2007 at 11:49 pm

    As intelege daca ar lua 1-2, hai 3 articole sa le puna la ei pe site. Dar, zi de zi sa ia cele mai importante articole din presa locala si sa le puna la ei pe site, cu tot cu poze… Acum catva timp nesimtitii faceau cross-linking la poze - lasau pozele pe site-ul original ca sa nu-si consume ei banda.

    E destul de neplacut sa-mi vad articolele puse la ei pe site. Ce-i drept, pastreaza semnatura, pastreaza linkul spre site-ul original, dar asta nu ma incalzeste cu nimic.

    Exemplu:

    http://www.ziaruldebacau.ro/index.php?articol=18807 versus
    http://news365.ro/Politistii_Primariei_Bacau_vor_pistoale_cu_gaze_IDN79524.html

  • Johnie
    March 22nd, 2007 at 5:49 pm

    Ciudosilor. Hahalerelor. Va e ciuda ca le merge bine si se pisha pe voi cu jet. :))))))

  • razvan.bibire
    March 22nd, 2007 at 9:14 pm

    Domnu’ Johnie de la NetBridge, asta fu o gluma? Ca eu nu m-am prins.

  • nelu
    May 20th, 2007 at 2:34 pm

    Din cate stiu eu e voie preluarea pana intr-un anumit nr. de caractere.

  • razvan.bibire
    May 20th, 2007 at 6:15 pm

    500 de caractere, nu tot materialul de 3500 de semne!!!!!!!

Leave a reply

Name (Req)

E-mail (Req)

URI

Message
    CADOURI


    superbc



    Free Domain Name - www.YOU.co.nr!

    Phone Cards
    Termeni de preluare
    Creative Commons License
    ContraSENS.com is licenced under a Creative Commons Licence.