![]() |
ContraSENSIN RAZBOI CU TOATA LUMEA |
|
Stiti cum e: ne pare rau, datele Dvs. au fost pierdute/ratacite, va rugam sa va logati si sa va introduceti din nou datele secrete. Si te directioneaza spre o clona a site-ului original.
In cazul de fata, victima atacului e BRD, care nu prea se sinchiseste.
Va intrebati, poate, cine e in spatele atacului.
Ei bine, in spatele acestui “marsav” atac se afla o instructoare de Yoga din St, Louis, USA.
Evident, ca doamna in cauza habar nu are ca i-a fost folosita cardul de credit pentru a se inregistra site-ul - clona conturi-brd.net.
Domeniul in cauza a fost inregistrat la melbourneit.com iar daca dati un whois pentru conturi-brd.net , rezultatul va fi:
Carrie M Dobsch
3629 Humphrey
St. louis
63116
MO
UNITED STATES
Cel care a inregistrat domeniul are un pic de umor: a folosit adresa gigi_shaw123@yahoo.com. Care evident ca nu mai exista.
Cine este aceasta Carrie?
Intamplator, are o colega cu nume romanesc, dupa cum se vede din acest program.
Eu nu zic ca ar fi o legatura si ca romanca ar fi furat sau gasit cardul cu care a fost inregistrat domeniul pe care a fost hostat site-ul clona al BRD.
Alte titluri:

![]() |
![]() |
|
WORDPRESS THEME BY ALEXANDRU COSMIN MODIFIED BLOG DIN RETEAUA BLOG2.0 |

Te poti abona la feed-ul RSS
Comentarii: Unul singur
Toate campurile marcate REQ trebuie completate
481 ViewsAlex TG
April 4th, 2007 at 10:16 pm
Smecher.
Leave a reply