Un vizitator ma someaza agresiv sa sterg imediat articolul referitor la Maria Marinescu, ala in care faceam misto de faptul ca un site cu numele de domeniu mariamarinescu.com a fost inregistrat de o firma numita LosAngelesMafia.com.:
Sterge imediat postul cu Maria Marinescu si Mafia din Los Angeles.
Asta e difamatie.
Situl ei e la alta adresa.
Umorul tau de kkt, il pastrezi pt tine.
Daca n-a disparut in 48 de ore, ma ocup de situl tau, in primul rand hostingul nu mai ai, al doilea rand, ajungi la tribunal.
Poate nu va fi asa amuzant atunci.
Copil prost esti.
Pentru a-i proteja neuronul singuratic care se plictiseste, il informez pe fanul inrait ca mai intai ar trebui sa invete romaneste. “Difamatie” nu exista in romaneste. Eventual, defaimare.
In al doilea rand, sa ia sa citeasca mai bine articolul. Poate ii pica fisa si-si da seama ci nu exista nici o afirmatie care sa poata fi considerata defaimare. Am zis “afirmatie”.
In al treilea rand, nu sterg nici un articol.
Apropo, idiotule, unde am zis eu ca site-ul ala e al ei?
Later Edit:
Omuletul nu se lasa si ma ameninta cu Google Adsense:
Google Adsense nu vorbeste romaneste, asa ca vom incepe cu ei.
Enjoy.
Il anunt pe aceasta cale ca Adsense chiar vorbeste romaneste de juma’ de an.


in sectiunea 










09 Sep 2007 la ora 2:21 pm
LOL… difamatie… Razvane…. fiecare cu fanii lui …
Io zic sa-ti infiintezi un fan-club … ca uite…clienti gasesti.
Si…. totusi… cine-i tipa aia de care ai scris ?
De fapt, lasa.. ca oricum nu ma intereseaza. Difamantule !
09 Sep 2007 la ora 6:16 pm
Un articol frumos pentru Google Adsense?
Kiss your Adsense account bye bye.
09 Sep 2007 la ora 6:25 pm
Dar ce ai ma cu astia din Bacau?
09 Sep 2007 la ora 6:57 pm
Ma intrebam, ce are el cu astia din Bucuresti?
09 Sep 2007 la ora 6:58 pm
Domnu’ cititor, de unde si pana unde ai tras concluzia ca am ceva cu cei din Bucuresti?
09 Sep 2007 la ora 7:06 pm
Hmm, de fapt, partea cu Adsense-ul nu e chiar imposibila. Iti sugerez sa urmaresti indeaproape activitatatea din ultimele ore/zile si-n cazul in care vezi ceva suspect (too many clicks), sa-i anunti frumos pe baietii de la google de o tentativa de fraudare.
“Esti Prost”, las-o moarta, ca n-are nici un sens. Razvan n-a afirmat ca site-ul cu pricina e al duduiei, ci doar a semnalat existenta unui site cu numele stimabilei, cumparat pe cai cel putin dubioase. Ar trebui sa i se multumeasca pentru asta si tu, probabil c-ar trebui sa-ti gasesti o ocupatie
09 Sep 2007 la ora 7:18 pm
Deja i-am informat pe cei de la Adsense cu privire la tentativa de frauda. Le-am dat si IP-ul. Asa ca… asta este
09 Sep 2007 la ora 9:22 pm
doar o intrebare…poate rezolv misterul: ala si-a ales nick-ul in timp ce se uita in oglinda sau ce ???