Radovan Karadzic traiste din AdSense?


Probabil ca ati aflat ca Radovan Karadzic, care, cica traia sub o identitate falsa si practica medicina avea si un site. Asa ne (dez)informeaza presa romana.

Numai ca, site-ul http://dragandabic.com/ nu are cum sa fie al lui Karadzic. (In afara de faptul ca e plin de AdSense, ceea ce indica un mare semn de intrebare).

dragan.jpg

Pentru ca a fost creat la 22 iulie 2008, iar Karadzic a fost arestat pe 21 iulie. Site-ul e gazduit in SUA iar numele real al cumparatorului este protejat de un Whois Privacy Protection Service.

Domain Name: dragandabic.com

Registrar: ENOM, INC.
Whois Server: whois.enom.com
Referral URL: http://www.enom.com

Expiration Date: 2009-07-22
Creation Date: 2008-07-22
Last Update Date: 2008-07-22

Name Servers:
ns1.dreamhost.com
ns2.dreamhost.com
ns3.dreamhost.com

Si inca un amanunt: Toate pozele cu “Dragan Dabic” au dublu watermark: unul pe poza si unul pe personaj.

Concluzia: pare o pagina facuta la repezeala de cineva care a aflat de povestea livrata mass-media de Guvernul sarb, si care a decis ca poate scoate niste bani vanzand o alta poveste.

Alte titluri:

  1. Cat va mai trai Radovan Karadzic?
  2. Cine e in spatele atacului de phishing de la BRD
  3. Google Adsense prin Western Union. Merge

Te poti abona la feed-ul RSS

Comentarii: Nici unul, deocamdata.

Toate campurile marcate REQ trebuie completate

154 Views

Leave a reply

Name (Req)

E-mail (Req)

URI

Message
    PCFun


    CADOURI


    superbc



    Free Domain Name - www.YOU.co.nr!

    Phone Cards
    Termeni de preluare
    Creative Commons License
    ContraSENS.com is licenced under a Creative Commons Licence.