La placinte, softcuisine si talentculinar!

Daca-ti place ce scriu, poti face o donatie

No, ca de azi pui linguroiul in cui si oalele in dulap! Fata de ce-au facut baietii astia – Claudiu de la softcuisine.com si Nicu de la talentculinar.com – nu pot avea pretentii. Asadar, la Festivalul placintelor, Claudiu si Nicu s-au prezentat cu o placinta cu branza, o placinta americana cu dovleac, o placinta cu peste proaspat si o placinta cu masline si fenicul.

Preferata mea e aia de peste si pe locul doi, cea cu masline si fenicul, care, oricand, pot fi servite ca felul doi la o masa. Sunt bune, gustoase si hranitoare. Placinta cu dovleac e un excelent desert iar cea cu branza a fost buna, dar parca prea putin exotica.

Apropo, baietii au luat premiu pentru cea mai originala reteta iar cateva placinte au fost scoase la licitatie iar banii obtinuti au fost donati unui asezamant pentru copii.

 
 

 
Scris de Razvan Bibire, Sambata, 26 Noiembrie 2011 la ora 8:58 pm.

Tags:

 
 

Comentarii: 4

Comenteaza pe blog »

 
 • Deja ma gandesc la o placinta cu papaya si avocado pt u dl B in loc de aia cu branaza. Multumim pentru tot suportul:)

   
   
   
 • Baieti, la anul o “placinta negresa”…sa fie si ceva mai exotic! :)))))))
  Bravo, ati demonstrat inca odata ca voi, barbatii sint cei mai buni in bucatarie, chiar si la placinte!

   
   
   
 • Te asteptam in randul nostru. Multumesc fain pentru promo :):)

   
   
   
 • Comenteaza pe blog
   
  Your gravatar
  Numele
   
   
   

   
   
RSS FEED - RSS Comentarii
 
accident alegeri bacalaureat Bacau Bucatarie concurs Contrasens copii criza economie foto fotografii ID Fest idiocracy inundatii istorie motociclisti Onesti opinie opinii parada parc parcare Personale ploaie politica politie Poze poze presa PSD Republica Marlaneasca Romania Rosia Montana RTH Rusia Simply Surprising spital teatru Trecutul imperfect Ucraina Video Web world Ziaristii lu' peste