Drujbe cu probleme intelectuale

camere foto

Carevasazica, vamesii bacauani au facut in control in Bazar si au confiscat doua drujbe, 30 de lame si 18 lanturi pentru motofierastrau, 41 de pile si patru bujii de drujba pe motiv ca, din moment ce vanzatorii nu aveau documente de provenienta pentru acestea, exista suspiciunea ca ar fi contrafacute?!

În urma verificărilor efectuate s-a constatat ca, la mai multe standuri aparţinând aceleiaşi societăţi comerciale existau mai multe produse expuse spre vânzare, având mărci pentru care există depuse Cereri de Intervenţie pentru protejarea mărcilor respective la Autoritatea Naţională a Vămilor. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, administratorul societăţii a declarat că nu deţine documente de provenienţă şi origine pentru aceste mărfuri.

Eu cred ca e o gluma. Poate fi o gluma, de ce nu? Adica, in momentul in care dai peste o marfa care e vanduta fara acte (desi, zic eu ca de aia e Bazar, sa-si vanda oamenii lucrurile, dar sa trecem peste asta) organul statului nu-l mai incadreaza la paragrafele refieritoare la comert ci la “furt intelectual”?!

Ceva e ciudat in toata afaerea asta…

 
 

 
Scris de Razvan Bibire, Marti, 6 Martie 2012 la ora 12:55 pm.

Tags:

 
 

Comentarii: 1

Comenteaza pe blog »

 
 • Nu e nimic ciudat. Daca ne amintim bine, acum cateva saptamani i s-a cerut Vamii sa aduca niste milioane la buget. Doar nu crede cineva ca vamesii or fi prosti sa ii deranjeze pe cei care fac contrabanda in vama, fie ea vama de frontiera sau vama de interior.

   
   
   
 • Comenteaza pe blog
   
  Your gravatar
  Numele
   
   
   

   
   
RSS FEED - RSS Comentarii
 
accident alegeri bacalaureat Bacau Bucatarie concurs Contrasens copii criza economie foto fotografii ID Fest idiocracy inundatii istorie motociclisti Onesti opinie opinii parada parc parcare Personale ploaie politica politie Poze poze presa PSD Republica Marlaneasca Romania Rosia Montana RTH Rusia Simply Surprising spital teatru Trecutul imperfect Ucraina Video Web world Ziaristii lu' peste