Browse By

Cum va arata Insula de Agrement din Bacau dupa modernizare

Dupa cum am anuntat mai de dimineata, azi s-au semnat in Bacau niste proiecte de finantari care au in vedere inclusiv modernizarea Insulei de Agrement. Aceasta va avea la intrare o parcare supraetajata de 100 de locuri, va avea un alt pod de acces, tobogane cu apa, piscina cu valuri artificiale, amfiteatru pentru spectacole, ceainarie, biblioteca, sera, plaja, debarcader, etc.

7 thoughts on “Cum va arata Insula de Agrement din Bacau dupa modernizare”

 1. emigrant-cy says:

  Care e data planificata la care amenajarea insulei va fi gata? Eu anticipez ca va fi cam in 2015, cu un an inainte de alegeri…

 2. octav says:

  Ai dracului proiectanti. Stiu deja ca pe fatada terasei din poza 2 va fi un baner cu Nescafe sau Nestea. Ce soft folosesc de un proiect randat arata asa de realist?

 3. Mihai says:

  Eu as vedea insula amenajata in alt mod:

  Bulevardul Alexandru cel Bun prelungit peste insula cu un pod pana pe malul celalalt al Bistritei si dezvoltarea Bacaului pe cele doua maluri (incluzand si Letea Veche). S-ar putea construi un cartier cu cladiri de birouri pe malul celalalt. Ar fi un proiect urbanistic indraznet si care ar imbunatatii orasul asta in mod substantial!

  E ciudat ca avem un rau si nu avem cladiri contruite pe ambele maluri. Bistrita nu e pusa in valoare, e asa cumva periferic.

 4. aurel says:

  Felicitari pentru procesu castigat Domnului B.Sebatian tot inainte si veti face multe dak o tineti asa cu stima Aurel doroc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *