Cum va arata Insula de Agrement din Bacau dupa modernizare

Dupa cum am anuntat mai de dimineata, azi s-au semnat in Bacau niste proiecte de finantari care au in vedere inclusiv modernizarea Insulei de Agrement. Aceasta va avea la intrare o parcare supraetajata de 100 de locuri, va avea un alt pod de acces, tobogane cu apa, piscina cu valuri artificiale, amfiteatru pentru spectacole, ceainarie, biblioteca, sera, plaja, debarcader, etc.

7 COMENTARII

  1. In campania electorala precedenta proiectele pentru Insula de Agrement erau mai interesante. Aparea parca si un vapor-restaurant.
    Trecand peste gluma, ideea largirii pasarelei care leaga Energiei see you Calea Moinesti e o ideea foarte buna. Abia astept sa se termina pasajul (St. Gusa) ca sa poata incepe lucrarile la pasarela. :)) Abia astept sa se termine lucrarile, am zis! :))) Abia astept! Astept… Astept… Astept…

  2. Ai dracului proiectanti. Stiu deja ca pe fatada terasei din poza 2 va fi un baner cu Nescafe sau Nestea. Ce soft folosesc de un proiect randat arata asa de realist?

  3. Eu as vedea insula amenajata in alt mod:

    Bulevardul Alexandru cel Bun prelungit peste insula cu un pod pana pe malul celalalt al Bistritei si dezvoltarea Bacaului pe cele doua maluri (incluzand si Letea Veche). S-ar putea construi un cartier cu cladiri de birouri pe malul celalalt. Ar fi un proiect urbanistic indraznet si care ar imbunatatii orasul asta in mod substantial!

    E ciudat ca avem un rau si nu avem cladiri contruite pe ambele maluri. Bistrita nu e pusa in valoare, e asa cumva periferic.

LĂSAȚI UN MESAJ