Vasile Botomei a fost arestat preventiv. Cateva din ispravile sale

Daca-ti place ce scriu, poti face o donatie

Excentricul Vasile Botomei a fost arestat preventiv pentru 29 de zile intr-o cauza in care este acuzat ca practica fara drept meseria de avocat. Se anunta un proces lung si cu multe surprize, dat fiind ca Botomei este harsait in spete din astea si, mai ales, ca a acuzat chiar el mai multi avocati bacauani ca practica ilegal meseria.

Pana se limpezesc apele, sa facem o scurta recapitulare a ispravilor sale:

aprilie 2008: Vasile Botomei isi depune candidatura la Primarie din partea unui ONG cu numele PD-L.

aprilie 2008: Vasile Botomei stropeste cu aghiazma judecatorii Biroului Electoral de Circumscriptie.

mai 2008 – ONG-ul Partidul Democrat-Liberal anunta ca liderii Partidului Democrat Liberal nu sunt membri PDL

mai 2008 – Botomei vrea sa intre in Casa de Cultura, unde avea loc lansarea candidatilor PDL dar este agresat de membrii PDL

sept 2010: Botomei decide sa se transfere la Partidul Poporului. In semn de bunavointa, renunta la sedia PDL.

decembrie 2010: sediul Partidului Poporului, imobil ce-i apartine lui Vasile Botomei, este demolat de Primaria Bacau

ianuarie 2011: masina cumparata de Botomei din banii castigati ca despagubiri de la Primaria Bacau se alege cu rotile taiate

octombrie 2011: Botomei il acuza pe fostul decan al Baroului Bacau ca practica ilegal meseria de avocat

februarie 2012: Vasile Botomei propune sa se dea un nume Curtii de Apel Bacau: Dinu Damaschin, dupa numele presupusului proxenet care a murit in timpul audierilor in fata judecatorilor.

martie 2013: Botomei il da in judecata pe fostul prefect al Bacaului; citatia este afisata la intrarea in Prefectura

 
 

 
Scris de Razvan Bibire, Vineri, 10 Mai 2013 la ora 10:41 am.

Tags:

 
 

Comentarii: 4

Comenteaza pe blog »

 
 • Na

  Avocatura e o profesie, nu o meserie…

   
   
   
 • Razvan Bibire

  hai ca esti comic :))

  MESERÍE, meserii, s. f. Profesiune sau îndeletnicire bazată pe un complex de cunoștințe obținute prin școlarizare și prin practică, care permit celui care le posedă să execute anumite operații de transformare și de prelucrare a obiectelor muncii sau să presteze anumite servicii; îndeletnicirea meseriașului; calificarea profesională a meseriașului; meșteșug, meșterie. ♦ P. gener. Profesiune (de orice fel).

   
   
   
 • Bastian

  Avocatura este o curva penala. Vreau, de altfel, sa transmit avocatilor care citesc acest blog, un mesaj din randul celor multi, adicatelea sa stie si avocatii ce gandeste romanul de rand atunci cand il vede pe strada, la o masa, la un revelion, in instanta, la mare sau pe coviltir. Ei bine, dragilor, voi ati facut o facultate de rahat, practicati o meserie de rahat, mancati tot timpul rahat si o sa muriti in rahat. Nu am pomenti rasa mai nesimtita si mai corupta decat aceasta tagma care aduna toate scursorile societatii. . .

   
   
   
 • :)

  @bastian : Imi place cum te caracterizezi ca fiind un roman de rand, adica un fel de lache, fata de avocati, care ar avea o aura negativa in conceptia ta, dar care i-ar face sa nu fie de rand. Ti se par avocatii altfel decat romani de rand? Esti trist.

   
   
   
 • Comenteaza pe blog
   
  Your gravatar
  Numele
   
   
   

   
   
RSS FEED - RSS Comentarii
 
accident alegeri bacalaureat Bacau Bucatarie caini concurs Contrasens copii criza economie foto fotografii ID Fest idiocracy inundatii jandarmi motociclisti Onesti opinie opinii parada parc parcare Personale ploaie politica politie pompieri Poze poze presa PSD Republica Marlaneasca Romania Rosia Montana RTH Rusia Simply Surprising spital teatru Trecutul imperfect Video Web Ziaristii lu' peste