Cum afli cine ti-a vizitat profilul de Facebook?

camere foto

Daca vreti sa stiti cine v-a vizitat profilul de Facebook, nu mai dati click la toate prostiile. Pentru a afla cine v-a vizitat pagina de Facebook sau cine v-a dat unfriend recent aveti mai multe posibilitati:

1. Cumparati trei cartele cu coduri de reincarcare, scrieti codurile intr-un post pe wall si veti primi un mesaj in cateva minute cu ultimele 100 de persoane care v-au accesat pagina si cu ultimii 10 prieteni care v-au dat unfriend;

2. Luati o bancnota de 100 de lei, o puneti intr-un plic autoadresat si bagati scrisoarea la orice cutie postala. In cateva zile veti primi o scrisoare cu ultimele 100 de persoane care v-au accesat pagina si cu ultimii 10 prieteni care v-au dat unfriend.

3. Mergeti la cel mai apropiat spital si donati jumatate de litru de sange, de preferinta grupa BIII cu RH negativ. La centrul de recoltare veti primi o lista cu ultimele 100 de persoane care v-au accesat pagina si cu ultimii 10 prieteni care v-au dat unfriend.

 
 

 
Scris de Razvan Bibire, Duminica, 12 Mai 2013 la ora 9:31 pm.

Tags:

 
 

Comentarii: 2

Comenteaza pe blog »

 
 • Sau: aici in Japonia e un templu shintonist inchinat facebook-ului. Trimiti prin posta un cos cu bunatati traditionale si calugarul de acolo, dupa ce primeste ofranda ta, citeste un urnina cine ti-a vizitat profilul :))

   
   
   
 • EdIzZu

  Tampit sa fi sa crezi asta:)))

   
   
   
 • Comenteaza pe blog
   
  Your gravatar
  Numele
   
   
   

   
   
RSS FEED - RSS Comentarii
 
accident alegeri bacalaureat Bacau Bucatarie concurs Contrasens copii criza economie foto fotografii ID Fest idiocracy inundatii istorie motociclisti Onesti opinie opinii parada parc parcare Personale ploaie politica politie Poze poze presa PSD Republica Marlaneasca Romania Rosia Montana RTH Rusia Simply Surprising spital teatru Trecutul imperfect Ucraina Video Web world Ziaristii lu' peste