Browse By

Cum afli cine ti-a vizitat profilul de Facebook?

Daca vreti sa stiti cine v-a vizitat profilul de Facebook, nu mai dati click la toate prostiile. Pentru a afla cine v-a vizitat pagina de Facebook sau cine v-a dat unfriend recent aveti mai multe posibilitati:

1. Cumparati trei cartele cu coduri de reincarcare, scrieti codurile intr-un post pe wall si veti primi un mesaj in cateva minute cu ultimele 100 de persoane care v-au accesat pagina si cu ultimii 10 prieteni care v-au dat unfriend;

2. Luati o bancnota de 100 de lei, o puneti intr-un plic autoadresat si bagati scrisoarea la orice cutie postala. In cateva zile veti primi o scrisoare cu ultimele 100 de persoane care v-au accesat pagina si cu ultimii 10 prieteni care v-au dat unfriend.

3. Mergeti la cel mai apropiat spital si donati jumatate de litru de sange, de preferinta grupa BIII cu RH negativ. La centrul de recoltare veti primi o lista cu ultimele 100 de persoane care v-au accesat pagina si cu ultimii 10 prieteni care v-au dat unfriend.

2 thoughts on “Cum afli cine ti-a vizitat profilul de Facebook?”

  1. Horea says:

    Sau: aici in Japonia e un templu shintonist inchinat facebook-ului. Trimiti prin posta un cos cu bunatati traditionale si calugarul de acolo, dupa ce primeste ofranda ta, citeste un urnina cine ti-a vizitat profilul :))

  2. EdIzZu says:

    Tampit sa fi sa crezi asta:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *