Kosovo is Serbia

Sarbii au reusit sa demonstreze ca sunt o natie unita, mult mai unita decat noi, romanii, care ne consideram uniti in cuget si simtiri.

Sarbii, dincolo de toata propaganda ieftina care s-a facut in legatura cu presupusele crime de razboi, au demonstrat ca au simtul istoriei. Au demonstrat ca stiu sa lupte, ca au pentru ce sa lupte si nu ezita sa o faca.

Spre deosebire de noi, nu se grabesc la nici un Licurici, fie el mare sau mic.

De 20 de ani conducatorii nostri incearca sa ne convinga ca Rusia e Bau-Bau si ca SUA e cea mai buna lume din toate lumile posibile.

Si de 20 de ani ne-am stricat relatiile cu Rusia, nu facem comert cu ei si platim cel mai mare pret la gaze.

Acum, SUA incearca sa impuna un precedent extrem de periculos: redesenarea granitelor pe baza bunului plac al unor tari. Nu vorbesc de faptul ca rezolutiile ONU nu sunt respectate.

Dealtfel, toata lumea aminteste doar schimburile de populatie din ultima suta de ani din zona; se uita, insa, ca marea schimbare a structurii etnice s-a petrecut in 500 de ani, ca ocupatia turceasca a determinat masive schimbari demografice.

In logica americana, Tara Bascilor ar trebui sa devina independenta: exista o revolta armata a ETA, de ce nu intervine NATO sa bombardeze cazarmile armatei spanilole (eventual cu ceva victime colaterale in randul populatiei civile) si sa dea ocazia bascilor sa-si proclame independenta?

De ce nu se proclama independenta Irlandei de Nord, si, eventual, alipirea la Republica Irlanda? Ca IRA a luptat zeci de ani si ar trebui recunoscuta independenta Irlandei de Nord…

De ce Italia nu vrea sa acorde independenta Nordului? In ciuda faptului ca nu exista inca o revolta armata, miscarea politica se face simtita.

Franta ar face bine sa cedeze Alsacia si Lorena Germaniei. Ca sa nu existe discutii…

SUA ar putea, la fel de bine, sa cedeze New Mexico, inapoi Mexicului.

Anglia, sa acorde independenta Scotiei…

Sa faca intai toate aceste tari acest pas, si abia apoi sa ceara Serbiei sa renunte la Kosovo!

kosovo-is-serbia-11.jpg kosovo-is-serbia-2.jpg kosovo-is-serbia-34.jpg

FOTO: http://serbblog.blogspot.com/2 COMENTARII

  1. “Presupusele” crime de razboi?

    Fa un search pe guglea images dupa “Srebrenica”, cu safesearch off.
    Probabil si pozele alea sunt editate in Photoshop si puse de americani, dupa gandirea obtuza romaneasca.

  2. Draga Matei, pana se pronunta o instanta nu pot da verdicte. Asa ca deocamdata sunt “presupuse”.

    Acuma, daca tot insisti, pe Google Video sunt cateva filme cu executii sumare ale unor civili sarbi realizate, de cine crezi? Chiar de catre “nevinovatii” croati… E un exemplu.

LĂSAȚI UN MESAJ