Pe plantatia Adevarului

  Reporter Virtual (Tiberiu Lovin) a fost bannat de Adevarul Holding. Adica, blogul lui nu mai poate fi accesat de la computerele din redactia Adevarul, dupa ce Tiberiu a scris niste articole deranjante pentru conducerea ziarului respectiv.

  Desigur, masura este o idiotenie fara margini. Dar, asta este, sclavii de pe plantatie trebuie tinuti cu ochii in soare sa nu cumva sa murmure vazand ce lefuri au stapanii.

  Asta deoarece, pentru o leafa de mizerie, angajatii Adevarul trebuie sa presteze. Sa vedem cum, si o sa ma refer la angajatii din teritoriu, de la editiile de seara.

  Pai, pana la ora 10.00 dimineata, trebuie trimise toate textele care vor aparea in ziarul de seara. E greu? O fi, dar se poate face.

  Insa asta nu este totul. Fiecare redactor trebuie sa trimita propuneri de subiecte pentru editia nationala a Adevarului si pentru Click.

  Nu trimite propunerea pentru Click, primeste amenda de 50 de lei. O trimite dar nu scrie textul din varii motive? Amenda 50 de lei.

  Dupa ce termina cu astea, redactorul trebuie sa incarce textele scrise pentru editia de seara pe site-ul Adevarului si sa puna poze la texte.

  Si nu este totul. Textele ajung pe mana “macelarilor” care supervizeaza. De exemplu, textele pentru Adevarul de Bacau ajung la Iasi.

  Unde sunt oameni superdestepti si competenti. Care, de exemplu, taie din texte.

  Asa a patit textul cu Kristofer. Ziaristul a scris “Sa nu credeti ca […] este un calculatorist micut de statura si cu ochelari…”. In ziar a aparut “Desi este un calculatorist micut de statura si cu ochelari…”. Pentru ca cei de la Iasi au considerat ca stiu mai bine.