Umbrarescu se reorganizeaza si creeaza cea mai mare firma de constructii din Romania

  Şase firme de construcţii, controlate de băcăuanul Dorinel Umbrărescu, cu afaceri cumulate de 217 milioane de euro în 2009 şi aproape 1.000 de angajaţi, vor fuziona pentru “a creşte eficienţa activităţii şi pentru a reduce costurile”, potrivit proiectului publicat în Monitorul Oficial.

  Firma Tehnostrade, cu afaceri de 153 de milioane de euro în 2009, va absorbi societăţile Com-Axa, Drumuri, A&R, Sped UMB şi Tehno-Stone şi va ajunge la active nete de 242 mil. lei (60 mil. euro).
  […]
  Dacă Spedition UMB va absorbi la rândul ei celelalte firme, după cum s-a anunţat în iunie în Monitorul Oficial, Umbrărescu va depăşi în termeni de încasări orice alt cons­tructor din România. Sursa  1 COMENTARIU

  1. Mai e mult pina departe. Marile firme din occident au cifre de afaceri de multe miliarde. De Euro. Ca sa creasca, Umbrarescu trebuie sa iasa la international si acolo is rechini mari cu experienta.

   In alta ordine de idei, mai exista restaurantul ala al lui la iesirea din Adjud? Un soi de auto-stop. Toti tiristii mincau acolo ca era ieftin si relativ bun. Am fost uimit in 2008 sa vad cit s-a extins Umbrarescu in jur. Se construiau nu’s ce case inconjurate cu un zid de piatra inalt.

  LĂSAȚI UN MESAJ