“Eminentii” de la Vranceanu si lectiile de scris

rufele

Initiativa de a organiza un seminar dedicat bloggerilor din Bacau a prins binisor si avem numeroase solicitari. Asta pe de o parte. De cealalta parte s-au gasit si niste “anonimi de bine” care s-au apucat sa zgaraie norii cu nasul, ei neavand nevoie sa invete de la niste “sportivi” cum e Kristofer.

e ridicol domnule sa pui doi analfabeti sa dea lectii unui …sa zicem , elev eminent de la Vranceanu…

Cum sa imi dea mie lectii de ortografie Kristofer93? Nu ma invata pe mine unul din Sportiv cum sa scriu.

S-a umflat orzu-n niste gaste complexate care le stiu pe toate si chiar daca ar avea nevoie de niste sfaturi, in veci nu ar apela la Kristofer.

Ba, gastelor, pana una alta Kristofer e cel mai citit blogger din Bacau (pentru ca eu ma consider in continuare ziarist cu blog, si, deci, nu ma pun la socoteala). Si n-a fost nici o secunda vorba ca o sa va invete Kristofer unde sa puneti cratima si cum sa scrieti dupa dictare.

Acuma, puteti sa va rugati de profesorii vostri cat veti dori, nu o sa va poata invata sa scrieti pentru blog. Pentru ca nu e domeniul lor. Si, oricat de eminenti ar fi elevii de la Vranceanu, n-am auzit inca de nici un blog celebru al vreunuia dintre ei.

Acestea fiind spuse, o sa mai revin saptamana viitoare cu detalii despre seminar.

Daca se gaseste cineva interesat sa sponsorizeze cu niste apa minerala si coca-cola plus niste consumabile, am aprecia gestul.

12 COMENTARII

 1. mda, va este asa de usor sa stergeti comentariile care nu va convin, domnule Bibire…, n-am calomniat pe nimeni cand am spus ca bloggeri dvs. preferati sunt analfabeti…,exemplu: cel de la liceul sportiv scrie “capuri” in loc de “capete”, cineva ii atrage atentia si el insista ca are doua “capuri”, un astfel de elev ar repeta anul la Vranceanu, chiar asa…, nu va plac elevii de la un liceu de elita a Bacaului, ceva complexe si din partea dvs.?, ati absolvit un liceu de genul Sportivului?…, “anonimul de bine” nu comenta nimic daca nu aveati tupeul, ca despre asta e vorba, sa anuntati ca dvs. si cei doi bloggeri vreti sa invatati prostimea cum sa scrie pe blog!, eu va spun ca ati gresit tema, mai corect ar fi sa vorbiti despre cum sa faci trafic pe blog furand de la altii sau scriind o propozitie anemica sub un titlu senzational, nu va obositi sa aprobati comentariul meu, sunt prea eminent ca sa nu va inteleg “greutatea”…

 2. @CoanaChirita, ia te rog mergi la dictionar si vezi definitia calomniei. Comentariul tau se incadra perfect acolo. Vad ca va deranjeaza pe multi faptul ca “avem tupeul” sa invatam lumea sa scrie pentru blog. Asta e, va trebui sa traiti cu asta.

  Oricat ai fi de eminent tot nu stii mai bine decat un jurnalist cum se scrie un articol. Iar oricata bunavointa ar avea profesorii tai de la clasa, tot nu ar avea cum sa-ti explice cu ce se mananca presa, cum se scrie, cum se documenteaza si cum se protejeaza o sursa.

  Nu esti deloc eminent, esti doar un alt prost cu pretentii de intelectual.

 3. Observ o doza de superficialitate incredibila.
  “Si, oricat de eminenti ar fi elevii de la Vranceanu, n-am auzit inca de nici un blog celebru al vreunuia dintre ei.”

  Un blog bun nu trebuie sa fie neaparat celebru domnule Razvan B.
  Parerea mea ramane aceeasi, si sunt sigur ca nu doar eu cred astfel.

 4. @Razvan Bibire: Felicitari pentru initiativa! Ma bucur sa vad ca “comedia se misca” (vorba poetului 😉 ).

  @CoanaChirita: Elitismul dauneaza grav sanatatii daca nu e administrat in doze specifice, necesare si utile. Mai mult, te asigur ca putina cercetare in istoria liceelor bacauane ti-ar demonstra ca se pot face lucruri bune si prin alte parti, nu doar in “centru”. Fireste, anonimul isi rezerva dreptul la opinie. Doar ca opinia presupune si argumentare.

  @greenhornNOOBS: Sa intelegem ca parerea ta se refera la doza de “superficialitate incredibila” sau la faptul ca “un blog bun nu trebuie sa fie neaparat celebru”? Cum parerea ta e singulara (ca doar e una si nu mai multe, care este), e musai si obligatoriu sa tai prin ceata si sa ne luminezi.

  @Aghiuta: Sip, sap, sop si altele asemanatoare. Cu putina logica, comentariul celui de mai sus n-ar fi trebuit sa existe. Am zis! 🙂