Divanul Ad-Blog, la o pizza cu Dragos Benea

Bloggerii bacauani, constituiti in Divanul Ad-Blog, s-au intalnit aseara cu presedintele Consiliului Judetean Bacau, Dragos Benea. La o pizza si un pepsi, bloggerii au discutat despre treburi politice si despre problemele judetului, despre strategii de dezvoltare si despre piste de biciclete.

– Bacaul turistic? Nu prea, din moment ce nu avem infrastructura de transport si nici macar un restaurant cu specific traditional in tot judetul. Cateva elemente de atragctie s-ar gasi, s-ar putea face un circuit care sa cuprinda izvoarele de la Slanic, Salina de la Tg Ocna, Biserica de la Borzesti, etc., insa daca turistul va fi poftit la o “traditionala” pizza se duce naibii toit skepsis-ul.

– Piste pentru biciclete? De ce nu si biciclete de inchiriat? E o idee sa se faca, pentru inceput, zece rastele cu cate zece biciclete de inchiriat: omul o ia de la Prefectura si se duce la Orizont, unde o lasa in rastel sa o ia altcineva. Ideea pare buna; problema e ca la actualul stil de condus din Bacau, nici soferii nu-s in siguranta, daramite biciclistii…

– Politica: se pare ca, da, PSD va face alianta cu PNL la Consiliul Judetean.

– Filme: in general istorice.

– Defecte: nu reuseste sa invete tango si, in general, nici un alt dans pentru ca nu are simtul ritmului.

– Ii place Argentina. Presupune ca a fost argentinian intr-o viata anterioara.

– Palatul Administrativ apartine in acte Guvernului asa ca acoperistul este ciuruit iar cladirea nu este iluminata noaptea pentru ca nu se aloca bani. Iar Consiliul Judetean nu poate aloca bani.

– Per total, a fost o intalnire agreabila, care s-a terminat catre 12 noaptea daca nu si mai tarziu.

8 COMENTARII