Putina gargara cu PDL sau cum am avut inca o data dreptate

  Noul presedinte al PDL Bacau este, asa cum am spus eu ca o sa fie inca de miercuri, Florin Lazar iar noul secretar municipal a fost ales – dupa cum am proorocit – Raluca Nastase.

  Asadar, in partid se stia de foarte mult timp cine va iesi, mai ales ca – surprinzator sau nu – a fost un singur candidat pe loc.

  Iar dupa aceasta demonstratie de mimare a democratiei in partid, ce credeti ca declara senatorul Berca, la conferinta de presa de dupa alegeri?! Ca PDL-ul este un partid deschis, ca PDL nu e ca alte partide la care se stie rezultatul de dinainte si ca in partid este o reala competitie…

  Si marmota invelea ciocolata in staniol…

  Nu stiu ce le da sa fumeze la liderii PDL. Pentru ca a urmat o alta halucinanta teorie: romanii abia asteapta sa voteze din nou PDL-ul pentru ca alianta PNL-PSD i-a dezamagit. Si oamenii se imbulzesc la sedintele PDL, doritori sa-si depuna adeziunile si sa voteze cu amandoua mainile trandafirul si pe Elena Udrea.

  1 COMENTARIU

  1. Sa traiesti domnu’ Florin. Ai ajuns asa mare ca trebuie sa trec pe marginea cealalta a trotuarului cand ne intalnim, de salutat nu se pune problema. Oricum nu veneam eu sa-ti cer vreun favor, nu am nevoie de nimic. Ma intreb numai daca mai ai timp sa faci pregatire cu elevii de 1000 de lei pe saptamana asa cum te plangeai odinioara ca nu ai timp de nimic si-ti plateai supernova’n rate.