Arta rasfatului sau Arta razboiului?

Inner Wheel Bacau a organizat aseara, la Restaurantul Arcadia din Arena Mall, o intalnire cu Maria Pauna, unul din cei mai in voga “make-up artisti” din tara.


Daca vreti sa torturati un barbat, inchideti-l intr-o sala plina de femei si fortati-l sa asculte teorii despre arta machiajului. Subiectul a fost interesant, totusi, pentru ca s-a explicat cu exemple concrete greselile de machiaj si modul in care un make-up bun poate repara micile imperfectiuni ale naturii.

Cat despre intrebarea din titlu, ramane valabila. Femeile sufera si cheltuiesc bani ca sa devina mai frumoase pentru a se simti ele mai bine sau pentru a cuceri mai usor?

5 COMENTARII

  1. Machiajul in esenta este o minciuna pe care o spui cuiva pentru a-l impresiona sau, mai rau, a-i fura banii. Asta aste esenta. Femeile se machiaza ca sa pacaleasca vizual babatii. Fraierii pica si cred ca dama o sa fie la fel de frumoasa si dupa casatorie. Fals. Dupa ce te-a prins, o sa se ingrase ca un porc (ea), o sa uite de coafor si de machiaje, o sa-ti afume casa cu mancaruri ca la soacra mica, o sa-ti toarne copii cat sa iti piara cheful de sex, o sa-ti toace banii pe mobile, aspiratoare, perdele si toate prostiile posibile, o sa te barfeasca pe la spate si in final, o sa traga un chef nebun cu ocazia obstescului tau sfarsit. Asta e femeia, si bine ca e asa, ca adaca nu ar fi, nici noi nu am povesti.