Drujbe cu probleme intelectuale

  Carevasazica, vamesii bacauani au facut in control in Bazar si au confiscat doua drujbe, 30 de lame si 18 lanturi pentru motofierastrau, 41 de pile si patru bujii de drujba pe motiv ca, din moment ce vanzatorii nu aveau documente de provenienta pentru acestea, exista suspiciunea ca ar fi contrafacute?!

  În urma verificărilor efectuate s-a constatat ca, la mai multe standuri aparţinând aceleiaşi societăţi comerciale existau mai multe produse expuse spre vânzare, având mărci pentru care există depuse Cereri de Intervenţie pentru protejarea mărcilor respective la Autoritatea Naţională a Vămilor. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, administratorul societăţii a declarat că nu deţine documente de provenienţă şi origine pentru aceste mărfuri.

  Eu cred ca e o gluma. Poate fi o gluma, de ce nu? Adica, in momentul in care dai peste o marfa care e vanduta fara acte (desi, zic eu ca de aia e Bazar, sa-si vanda oamenii lucrurile, dar sa trecem peste asta) organul statului nu-l mai incadreaza la paragrafele refieritoare la comert ci la “furt intelectual”?!

  Ceva e ciudat in toata afaerea asta…  1 COMENTARIU

  1. Nu e nimic ciudat. Daca ne amintim bine, acum cateva saptamani i s-a cerut Vamii sa aduca niste milioane la buget. Doar nu crede cineva ca vamesii or fi prosti sa ii deranjeze pe cei care fac contrabanda in vama, fie ea vama de frontiera sau vama de interior.

  LĂSAȚI UN MESAJ