Cum va arata Insula de Agrement din Bacau dupa modernizare

Dupa cum am anuntat mai de dimineata, azi s-au semnat in Bacau niste proiecte de finantari care au in vedere inclusiv modernizarea Insulei de Agrement. Aceasta va avea la intrare o parcare supraetajata de 100 de locuri, va avea un alt pod de acces, tobogane cu apa, piscina cu valuri artificiale, amfiteatru pentru spectacole, ceainarie, biblioteca, sera, plaja, debarcader, etc.7 COMENTARII

  1. In campania electorala precedenta proiectele pentru Insula de Agrement erau mai interesante. Aparea parca si un vapor-restaurant.
    Trecand peste gluma, ideea largirii pasarelei care leaga Energiei see you Calea Moinesti e o ideea foarte buna. Abia astept sa se termina pasajul (St. Gusa) ca sa poata incepe lucrarile la pasarela. :)) Abia astept sa se termine lucrarile, am zis! :))) Abia astept! Astept… Astept… Astept…

  2. Ai dracului proiectanti. Stiu deja ca pe fatada terasei din poza 2 va fi un baner cu Nescafe sau Nestea. Ce soft folosesc de un proiect randat arata asa de realist?

  3. Eu as vedea insula amenajata in alt mod:

    Bulevardul Alexandru cel Bun prelungit peste insula cu un pod pana pe malul celalalt al Bistritei si dezvoltarea Bacaului pe cele doua maluri (incluzand si Letea Veche). S-ar putea construi un cartier cu cladiri de birouri pe malul celalalt. Ar fi un proiect urbanistic indraznet si care ar imbunatatii orasul asta in mod substantial!

    E ciudat ca avem un rau si nu avem cladiri contruite pe ambele maluri. Bistrita nu e pusa in valoare, e asa cumva periferic.

LĂSAȚI UN MESAJ