Cica Hrebenciuc ar avea numai 35% in sondaje

  Circula un zvon interesant cum ca in Colegiul 9, acolo unde candideaza liderul PSD Viorel Hrebenciuc, treburile sunt destul de incurcate si sondajele realizate atat de USL cat si de ARD ar spune ca se anunta un scrutin interesant.

  Zvonul este cum ca Hrebenciuc ar avea cam 35 la suta din intentiile de vot pe fondul nemultumirilor legate de blocarea subventiilor la animale.

  Zona respectiva este una preponderent agricola iar subventia pentru animale nu a fost platita nici pentru anul trecut.

  Se aude si ca, pentru a contrabalansa lucrurile, unii primari sau oameni de incredere ai acestora umbla si impart plicuri in care se afla cate 400 de lei. Plicurile sunt, insa, sigilate si primitorii sunt sfatuiti s nu le deschida pana dupa alegeri pentru ca “daca nu iese cine trebuie, o sa dati banii inapoi”, dupa cum li se sugereaza.

  6 COMENTARII

  1. Eu sunt ziarist la Onesti, la un pas de granita Colegiului 9, si pot sa confirm: da, guzganul rozaliu o ia in mufa! I-a intrat spaima in oase, ii e teama ca oamenii il vor ejacula din Parlament. Asa ca ii calareste de zor pe primari, iar acu se duce si pe la sedintele de consiliu. Spera ca primarii si consilierii sa iasa pe strada si sa ii indemne pe oameni sa voteze cu rozatoarea rosie, care, acum, a devenit palida. Numai ca buba lui Hrebe nu i se datoreaza lui Benea, nici lui Curelea, ci mie! 🙂 Pentru ca am scris articolul http://www.presaonestilor.com/2012/11/13/nu-mi-plac-parasutistii-politici/ Si l-am promovat pe grupurile Facebook din zona, care insumeaza circa 60.000 de membri, iar oamenii din colegiul guzganului l-au citit si au fost de acord cu mine. Glumesc, evident, pentru ca zona Colegiului 9 e una rurala, unde satenii nu prea stau pe Net. Nu stiu daca si de capul lui Curelea e ceva, stau inca la indoiala, dar macar e de acolo. El locuieste in colegiu, pe cand guzganul e parasutat, iar asta incepe sa conteze, chiar si la tara. In plus, alegatorii de acolo stiu ca Hrebe n-a facut nimic pentru ei, pana acum, si nu se mai lasa prostiti de masurile de campanie. Cunoasteti voi vreun amarat, vreun bolnav de inima, vreu copil handicapat etc. pe care Hrebe sa-l fi ajutat cu ceva? Daca stiti, unul macar, sa-mi spuneti si mie!