Nu vreti McDonalds? Atunci de ce va ingramaditi in restaurantele lor?

Ieri, dupa ce s-a anuntat ca s-a deschis al doilea McDonalds din Bacau, tragedie mare pe retelele sociale: lumea isi smulgea parul de nervi ca s-a deschis inca un local cu “otravuri”, ca este inca un loc unde se vor hrani copiii cu plastic si asa mai departe.

Pe bune, nervi multi, urlete si tot tacamul, ca romanul, se stie este adeptul hranirii sanatoase doar cu pui de tara si salata din fundul curtii…

Acum, la modul serios, la cata ura contra fast-foodului se propaga pe Facebook ar trebui ca restaurantele de acest gen sa fie goale si sa traga obloanele. Dar, ia ghiciti! Fast-foodurile prospera. Iar McDonalds a deschis al doilea restaurant in Bacau (si cauta loc pentru al treilea) nu pentru ca ar duce lipsa de clienti, ci pentru ca exista o cerere foarte mare.

Nu-s fanul McD., n-am fost in viata mea decat de cel mult 10 ori intr-un restaurant de-al lor si asta mai mult prin strainatate, dar nu pot sa nu observ aglomeratia din restaurantele lor. Acum o luna si ceva, am intrat cu treburi la McDonalds-ul de la Tic-Tac si m-am speriat ce cozi erau, ziceai ca-s cozile de pe vremea lui Ceausescu.

Ieri, la jumatate de ora de la deschiderea celui din Arena Mall, nu mai erau locuri. Alaturi, restaurantul cu specific grecesc Spartan tragea gyros-ul de coada.

In concluzie: nu vreti fast-food, nu vreti “otravuri”, “plastic”? Nu intrati in aceste restaurante si educati-va copiii sa manance sanatos. Altfel, degeaba protestati pe Facebook.LĂSAȚI UN MESAJ