De cand si-a luat tot prostu’ telefon mai destept decat el, s-a umplut netul de asa-zis inteligenti care le stiu pe toate.

Problema nu e ca au pretentia ca-s inteligenti, problema ca isi exhiba inteligenta peste tot, isi dau cu parerea in probleme la care nu se pricep si, dupa ce ii iei la impins vagoane, se declara ultragiati ca nu le acorzi suficienta consideratie si nu te apleci suficient cand ii saluti.

Sa fie clar: prostul tot prost ramane, indiferent cat incearca sa coafeze realitatea, ca s-a mutat in Occident, ca a ajuns la oras sau ca e absolvent de studii superioare.

“Parerea mea este ca…” nu e un argument si nu valoreaza doi bani gauriti cand esti cocosat de carat sacii dar te dai expert in epidemiologie. Respect munca pe care o faci dar atat! Nu te baga in discutii care iti depasesc mult capacitatea intelectuala!

Te-ai simtit jignit cand am zis ca nu te pricepi, ca opinia ta e zero si ca nu faci decat sa repeti ca un papagal niste vorbe auzite la mana a paispea?! Sa fii sanatos!

Vrei sa intri intr-o discutie? Te documentezi, citesti, inveti ce e aia logica, ce este argumentatia, afli ca daca nu ai argument, nu inseamna ca poti schimba subiectul sau ca ocolesti discutia si-l ataci pe celalalt ca ar sau nu are sapca.